• Čeština (Česká republika)
  • English (United Kingdom)
  • Deutsch (DE-CH-AT)
  • Russian / По русски (CIS)
18. 09. 2019

Home

Zásady zpracování osobních údajů
Napsal uživatel Administrator   
Čtvrtek, 27 Prosinec 2018 13:01

Zásady zpracování osobních údajů

S osobními údaji nakládáme výhradně v souladu s platnou legislativou. Kromě nařízení (EU) 2016/679 (dále jen „GDPR“) se řídíme platnými zákony České republiky. Pokud jste naším zákazníkem, svěřujete nám své osobní údaje. My zodpovídáme za jejich ochranu a zabezpečení. Přečtěte si prosím Zásady zpracování a ochrany osobních údajů u firmy Ing. J. Holman, Ph.D., abyste zjistili, jakými principy se při zajišťování bezpečnosti vašich osobních údajů řídíme a jaká práva máte v souvislosti s GDPR.

Jsem OSVČ – Ing. Jiří Holman, Ph.D., IČO 63453495, se sídlem Bzinská 1420, 696 81 Bzenec, která aktivně provozuje webové stránky s e-shopem: www.holman.cz

Vaše osobní údaje zpracováváme jako správce, tj. určujeme, jak budou osobní údaje zpracovávány a za jakým účelem, po jak dlouhou dobu.

Pokud se na nás budete chtít v průběhu zpracování obrátit, můžete nás kontaktovat na e-mailu:  Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

Prohlašujeme, že jako správce vašich osobních údajů splňujeme veškeré zákonné povinnosti vyžadované platnou legislativou, zejména zákonem o ochraně osobních údajů a GDPR.

Zpracováváme osobní údaje, které nám svěříte sami, a to z následujících důvodů (pro naplnění těchto účelů):

● poskytování služeb, plnění smlouvy - Vaše osobní údaje v rozsahu: e-mail, telefonní číslo, jméno a příjmení, adresa doručovací, adresa fakturační (u klienta - fyzické osoby podnikatele též DIČ a IČ), které nezbytně potřebujeme k plnění kupní smlouvy (dodání zboží, zasílání daňových dokladů, zasílání oznamovacích emailů o stavu zakázky, atd.).

vedení účetnictví - Jste-li zákazníky, vaše osobní údaje (fakturační údaje) nezbytně potřebujeme, abychom vyhověli zákonné povinnosti pro vystavování a evidenci daňových dokladů.

marketing - Vaše osobní údaje využíváme za účelem přímého marketingu - zasílání našeho obchodních sdělení (nabídky).

Chráníme osobní údaje v maximální možné míře pomocí moderních technologií, které odpovídají stupni technického rozvoje. Chráníme je, jako kdyby byly naše vlastní. Přijali jsme a udržujeme veškerá možná (aktuálně známá) technická a organizační opatření, která zamezují zneužití, poškození nebo zničení vašich osobních údajů.

Žádné vaše osobní údaje neposkytujeme třetím osobám–jsou jen pro potřeby naší firmy!

V souvislosti s ochranou osobních údajů máte řadu práv. Pokud budete chtít některého z těchto práv využít, prosím, kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu:  Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

Máte právo na informace, které je plněno již touto informační stránkou se zásadami zpracování osobních údajů.

Díky právu na přístup nás můžete kdykoli vyzvat a my vám doložíme, jaké vaše osobní údaje zpracováváme a proč.

Pokud se u vás něco změní nebo shledáte své osobní údaje neaktuální nebo neúplné, máte právo na doplnění a změnu osobních údajů.

Vaším dalším právem je právo na výmaz (být zapomenut). V takovém případě vymažeme veškeré vaše osobní údaje ze svého systému. V některých případech jsme vázáni zákonnou povinností, a např. musíme evidovat vystavené daňové doklady po lhůtu stanovenou zákonem. V tomto případě tedy smažeme všechny takové osobní údaje, které nejsou vázány jiným zákonem. O dokončení výmazu vás budeme informovat.

Pokud máte pocit, že s vašimi údaji nezacházíme v souladu se zákonem, máte právo se svou stížností kdykoli obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů. Budeme moc rádi, pokud nejprve budete o tomto podezření informovat nás, abychom s tím mohli něco udělat a případné pochybení napravit.

 

Aktualizováno Pátek, 28 Prosinec 2018 18:52
 

Copyright © 1991-2016, ING. B. HOLMAN, Bzenec (CZ). Všechna práva vyhrazena (All Rights Reserved).                WEB: Hynek Gajda